Cabinet Cardiologie

Dotare: electrocardiograf cu 12 canale Fukuda cu touch-panel; electrocardiograf Marquete-Hellige cu 6 canale si cicloergometru, echograf ultrasonic Siemens.

Servicii medicale: examen clinic si ECG de repaos si efort.

Medici

  • Dr. Majina Nicoleta  – Medic Specialist Cardiologie

Interior:152

Cabinet Interne

Dotare: electrocardiograf portabil cu 12 canale Fukuda cu touch-panel; defibrilator automat; oscilometru; trusa de urgenta cu aparat de ventilatie manual; aparat de oxigen si tub oxigen portabil; instrumentar mica chirurgie.

Servicii medicale: consultatii in cadrul circuitului medico-sportiv sau in cazuri de patologie; recomandari de investigatii; tratamente de specialitate, recomandari privind aptitudinea de a efectua efort fizic; concluzioneaza asupra starii de sanatate la sfarsitul circuitului medico-sportiv, dupa ce sportivul a trecut pe la toti specialistii; camera de garda unde se acorda primul ajutor in caz de urgenta, se fac tratamente si investigatii, injectii, pansamente, oscilometrie.

Medici

  • Dr. Petrescu Carmen-Mihaela – Medic Primar Medicina Interna, Sef Laborator
  • Dr. Teodorescu Daniela – Medic Primar Medicina Sportiva
  • Dr. Badescu Gabriela – Medic Specialist Medicina Generala

Interior:119

Cabinet Neurologie

Dotare: electromiograf Medtronic asistat de calculator; electromiograf Neuronspectrum asistat de calculator, electroencefalograf Neuronspectrum asistat de calculator.

Servicii medicale: consult clinic asigurat de medic specialist; examen EEG de repaus si cu activare; examen EMG cu: proba Alajouanine pentru spasmofilie si potential muscular evocat interesand amplitudinea, latenta, durata si viteza de conducere motorie pe nerv; reflexograma achiliana.

Medici

  • Dr. Volocari Ina – Medic Specialist Neurologie
  • Dr. Andrei Carmen – Medic Primar Medicina Sportiva

Interior:115

Cabinet Oftalmologie

Dotare: autorefractometru; biomicroscop; trusa de lentile compacta; optatip luminos.

Servicii medicale: oftalmologie directa; biomicroscopie; explorarea simtului cromatic si a acuitatii vizuale; patologie oftalmologica pedriatica; tratament pentru boli inflamatorii si infectii; tratament pentru traumatisme si sechele.

Medici

  • Dr. Bratosin Georgeta Alina – Medic Specialist Oftalmologie

Interior:194

Cabinet O.R.L.

Dotare: impendancemetru; truse adenectomie; truse amigdalectomie; truse septoplastie.

Servicii medicale: consultatia clinica; tratamente locale; interventii O.R.L. de extragere dop cerume si alte corpuri din conduct auditiv extern; incizie furuncule; incizii othematoame; insuflatii ototubare; cauterizarea petei vasculare; tamponamente nazale; timpanograma; reflex stapedian; RDT; proba de functionalitate a trompei lui Eustachio.

Medici

  • Dr. Tanase Floriana – Medic Primar O.R.L.

Interior:161

Cabinet psihologie

 

Dotare: aparat psihotest asistat de calculator; baterii de teste pentru evaluarea psihologica a sportivilor.

Servicii medicale: determinarea nivelului aptitudinal pe grupe de sporturi; studiul structurii de personalitate si a coeficientului de inteligenta si asigurarea asistentei psihologice cu tehnici de sustinere psihoterapeutica.

Personal medical

  • Psih. Ionescu Carmen – Psiholog practicant

Interior:153